Seksiä fi seksiä sukkahousuissa

seksiä fi seksiä sukkahousuissa

se joka painoi ompelukoneen tai saumurin poljinta. Itse olin vielä tuolloin aika ujo ja kokematon naisten suhteen. Kuin sovittuna Ainon sormi ilmestyi huulteni viereen. Aino oli muistaakseni 62, en kehdannut kysyä tarkistaakseni asian. En saanut selvä mitä siellä oikein tapahtui, mutta änistä pätellen Jaana ei ollut yksin. Hämmästelin tuntemuksia jotka minua näin riepottivat. Kiihotuin yhä enemmän ja aloin runkata, unelmoiden seksistä hänen kanssaan. seksiä fi seksiä sukkahousuissa

Seksiä fi seksiä sukkahousuissa - Massiivinen

Aino ei ollut mikän kevyt nainen, mutta se mistä sain häntä nostaa, tuntui keventävän painoa huomattavasti. Sitten hän käntyi ja otti silitysraudan käteensä. Selluliitin merkitsemät lonkat ja pakarat olivat talven jäljiltä valkoiset. Aina, sain vaisun mutta terävän vastauksen. Käteni avasi froteetakin nyörit ja tunsin paljaan vatsan käsissäni. Näin vaan et kyrpä pillussa nainti videoita sun huoneen ovi oli auki ja et huoneessa paloi valo ja sit kuulin jotain äntä niin pätin tarkistaa et kaikki on kunnossa, sopersin vaikeana. Puristelin pehmeä rintaa ja suutelin Ainon kaulaa himokkaasti. Kuivasin itseni ja seurasin samalla Ainon käden liikettä reisiensä välissä. Huh, selvisin säikähdyksellä ajattelin. Sitten hän laittoi silitysraudan pistokkeen paikalleen ja nosti sen telineen pälle odottamaan lämpenemistä.

Lokale dating: Seksiä fi seksiä sukkahousuissa

Mielessäni kävi, että oon kyllä aika paska jätkä ja aivan sairas pervo siis kuka makaa alasti kaverinsa sängyssä runkkaamassa, unelmoiden seksistä tämän äidin kanssa? Lanteidemme läiskyessä yhteen Jaana alkoi yhtäkkiä täristä ja vaikeroida kimeästi. Hänelle ei jänyt epäselväksi mitä minä halusin. Nyt saat tottua, sanoin, kun huuleni kosketti vanhoja ja ryppyisiä häpyhuulia.

Seksiä fi seksiä sukkahousuissa - Kypsä

Aino yllätti minut naurahtaen iloisesti. Tolla lailla hiiviskelet hiljaa ku joku murtovaras!, Jaana päivitteli ja kysyi Mitä sä oikeen oot nähnyt tai kuullut? Vielä hameen oikaisu ja hän oli kuin entisellän. Erotuksena vain oli se, että eivät Ainon sukkahousut olleet lähelläkän ilmatiivistä. Ainon vartalo liikahtele edestakaisin pöydällä sen mukaisesti työnsinkö vai vedinkö. Vaihda nyt ne jalkaasi, sain käskyn. Hän oli ikäisekseen todella hyvin säilynyt ja kaunis nainen. Otin kullistani kiinni ja lähdin liuttamaan sitä pitkin hänen trimattua kiitorataansa kohti hänen pillunsa suuta. Ehdin maata siinä noin sekunnin järkytyksestä häkeltyneenä eturauhashieronta inka tuominen video ennen kuin riuhtaisin peiton nopeasti pälleni. Olin todella epävarma, eikä minulla ollut uskallusta mennä rohkeasti juttelemaan tytöille, vaikka mieli olisi tehnyt. Kehuin äneen Ainon nautintoa antavaa pillua. Levitin häpyä avoimeksi ja etsin poimujen piilosta ison kiintopisteen. Olin jo lähellä tulemista kun ovi yhtäkkiä avautui ja Jaana käveli sisän kylpytakkiin pukeutuneena, syli täynnä puhdasta pyykkiä. Kurottauduin käsieni varaan Jaanan ylleen ja aloin hiljaa työnnellä hänen sisänsä. Aino makasi pöydällä vatsallaan täysin avuttomana minun eläimellistä tyydytystä palvelevana naaraana. Huoneen ovi oli auki ja valot pällä. Äskeisen rakastelun jäljiltä Ainon pillu oli vieläkin tiukka. Seurasin hiljaa vierestä, kun Jaana varovasti siirsi peiton sivuun ja jäi katsomaan kivi kovaa penistäni. Niin olen., minulla ei ole paljon aikaa ymmärrät kai? Hän oli kertonut sisarensa voivan tulla hänelle kylän ja siksi soittaisin vielä illalla. Kotiin ajaessamme hän soitti lähinaapurillemme Ainolle. Aino oli kontillaan muhkea takamus pystyssä valmiina naitavaksi. Jostakin syystä nautin, kun sain panna tätä naista takaapäin. Vanhempani olivat todella konservatiivisia ja perheessämme vallitsi tiukka kuri, esimerkiksi alkoholin juomista ei katsottu hyvällä ja vielä 17-vuotiaanakin minulla oli tarkat kotiintuloajat. Vaihdoin ulkoilupuvun niskaani ja otin housukassin mukaani, kun lähdin kävelemän muutaman sadan metrin pässä asuvan Ainon luokse. Suihkun jälkeen puin pälleni ja pätin lähteä kotiin, sillä en ollut valmis näkemän Pekkaa.

0 kommenttia “Seksiä fi seksiä sukkahousuissa

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *